Lisbeth Zornig AndersenBliv mester i løvetandsledelse

Lisbeth Zornig Andersen

Som leder kan du vælge at flå mælkebøtterne op ved rode og smide dem ud – eller forædle løvetænderne til helbredende medicin, der koster mange gange sin egen vægt i guld.

Nøglen til god ledelse handler om at fokusere på og udvinde det bedste i hvert enkelt menneske i stedet for at være fikseret på at reparere på manglerne. Det skaber glade og produktive medarbejdere, det skaber glade kunder og en konkurrencedygtig virksomhed, det beriger samfundet økonomisk og menneskeligt.

Hør hvordan Lisbeth Zornig Andersen som administrerende direktør praktiserede ”løvetandsledelse” hos Specialisterne, der ansætter mennesker med autisme som konsulenter for dansk erhvervsliv.

 

Lisbeth Zornig Andersen er cand. polit,, formand for Børnerådet, ambassadør for Specialist People Foundation, tidligere børnehjemsbarn og mor til fem. Hun har tidligere været it-strategisk rådgiver og adm. dir. for Specialisterne.

Kontakt

Foredraget kan rekvireres på info@husetzornig.dk, Mikael Lindholm telefon 20409526 eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

Send Message