Lisbeth og KarenEt partnerskab for livet – Socialpædagogen og børnehjemsbarnet

Karen Gjesing og Lisbeth Zornig Andersen

HUSET ZORNIG

Lisbeth Zornig Andersen brød den sociale arv og fik både en videregående uddannelse og  et godt voksenliv. Det skete ikke ved en tilfældighed. Oftest er  mønsterbrud kendetegnet ved at en eller flere særlige voksne har givet  en særlig støtte på et kritisk tidspunkt i livet.

Hør socialpædagog Karen Gjesing og børnehjemsungen Lisbeth Zornig Andersens historie om, hvordan de sammen skabte et godt ungdomsliv for Lisbeth, og hvordan det blev til et livslangt venskab og partnerskab.

Få opskriften på, hvordan man som voksen professionel kan investere sig selv i et barns liv, sådan at begge partner får en glæde ved det.

Karen Gjesing har over 30 års erfaring fra socialpædagogisk arbejde blandt de ’vilde’ unge på behandlingshjem, familiearbejde blandt mødre og børn i et multikulturelt krisecenter og hjemmevejlederarbejde blandt mennesker med sindslidelser. Hun er uddannet i systemisk familiebehandling hos Vibe Strøyer og som systemisk coach på Forvaltningshøjskolen, Appreciative Inquiry hos Peter Lang, dir. Kensington Consulting Centre, UK, certificeret protreptiker fra Copenhagen Business School hos prof. Ole Fogh Kirkeby, og Deep Imagery hos psykolog, Ph.D. Steven Gallegos, New Mexico.

Lisbeth Zornig Andersen er cand. polit,, formand for Børnerådet, ambassadør for Specialist People Foundation, tidligere børnehjemsbarn og mor til fem. Hun har tidligere været it-strategisk rådgiver og adm. dir. for Specialisterne.

Der kan bestilles et helt foredrag på info@husetzornig.dk

Send Message